RUILEN & RETOURNEREN

RUILEN & RETOURNEREN

Voorwaarden:
Mocht het bestelde artikel niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling je bestelling ruilen of retourneren. Het reeds betaalde bedrag zal binnen 14 dagen nadat de bestelling retour ontvangen is aan je worden teruggestort.

Zorg ervoor dat het te retourneren artikel nog voorzien is van de originele labels en indien mogelijk in de oorspronkelijke verpakking. Artikelen worden niet geaccepteerd:

  • als ze gedragen en/of gewassen zijn,
  • beschadigd zijn of wanneer je zelf geprobeerd hebt de beschadiging te herstellen;  
  • als je de gebruiksaanwijzing niet hebt opgevolgd.

LET OP!!: SALE MAG NIET RETOUR/GERUILD WORDEN!

De retourkosten zijn voor eigen rekening van de klant. 

Retourneren in de winkel? Dat is mogelijk, vul altijd het retourformulier in. Het pakket kan gratis worden afgeleverd in één van onze winkels. Het bedrag zal worden overgemaakt op het rekeningnummer wat bij ons bekend is. 

Omruilingen
Is de maat niet goed of wil je je product voor iets anders ruilen? Dat kan! Neem dan contact met ons op via webshop@studiojill.nl. Wanneer je wenst te ruilen wordt het geruilde product kosteloos naar je verzonden. Je betaald wel zelf de retourkosten.

Indien je onverhoopt een verkeerd product ontvangen hebt, dien je vooraf contact met ons op te nemen alvorens het retour te zenden. De kosten van het retour zenden kunnen wij achteraf niet meer verrekenen.

Verwerking retour en terugbetaling
Studio Jill zal uiterlijk binnen 14 werkdagen nadat een product in goede staat retour is ontvangen, het betaalde aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten, rechtstreeks op je bankrekening terugstorten. 

Aansprakelijkheid

  • Studio Jill is niet aansprakelijk, indien een gebrek of schade aan de bestelling ontstaat, als gevolg van oneigenlijk gebruik.
  • Studio Jill is niet aansprakelijk, indien het aangegeven wasvoorschrift niet wordt nageleefd.
  • Sieraden zijn niet geschikt voor kinderen onder 6 jaar, gebruik geheel op eigen risico.
  • Studio Jill is nimmer verplicht tot betaling van enigerlei schadevergoeding aan de klant of andere, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld aan de kant van Studio Jill. 
  • Indien Studio Jill om welke reden dan ook, verplicht is enige schade te vergoeden dan zal de schadevergoeding nooit hoger zijn dan een bedrag gelijk aan de factuurwaarde met betrekking tot het product of de dienst waardoor de schade is veroorzaakt.
Winkelwagen
Scroll naar boven