Over ons

STUDIO JILL Kledingwinkels

Met 30 jaar ervaring runt Gea van de Pol maar liefst 7 Studio Jill kledingwinkels, samen met haar fantastische team. Na ruim 22 jaar als Mac Denim door het leven gegaan te zijn was het tijd voor een behoorlijke metamorfose en is de naam veranderd naar Studio Jill. Zo zijn we begonnen met een nieuw, eigentijds concept, waarbij dochter Jill als naamgeefster fungeert. We zijn elke dag bezig om wekelijks nieuwe items te lanceren en zo de meest unieke collecties aan te kunnen bieden.

Bij Studio Jill vinden we het belangrijk dat we dames van iedere leeftijd kunnen helpen aan een prachtige nieuwe outfit. We vinden het geweldig om te zien wanneer drie verschillende generaties tevreden de deur uitlopen en vinden het stiekem nog leuker wanneer je daarna nog eens op bezoek komt!

We zullen altijd onze uiterste best doen om je te ondersteunen waar we dat kunnen en alle aandacht te geven die je verdient. Zo zullen we je proberen het allerbeste advies te geven waar nodig. Het is daarnaast ook altijd mogelijk om even rustig de tijd te nemen om onze prachtige collecties te bekijken. De koffie staat al voor je klaar! In een ongedwongen sfeer lekker kunnen winkelen is voor ons namelijk onmisbaar.

Elke Studio Jill kledingwinkel is zo zorgvuldig mogelijk ingericht. Zo kan je heel gemakkelijk vinden wat je zoekt en de juiste outfit samen te stellen door verschillende items met elkaar te matchen. Wij krijgen dagelijks nieuwe items binnen en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Daarnaast kan je onze kleding herkennen aan de elegante looks, gecombineerd met een betaalbare prijs. Je gaat dus altijd stralend en blij naar huis! 

LOCATIES

Studio Jill heeft 7 verschillende locaties in Soest-Zuid, Soestdijk, Leusden, Amersfoort-Emiclaer, Amersfoort-Vathorst, Nijkerk en Laren. Kom gezellig langs in een van onze winkels of blijf up-to-date en vind onze wekelijkse nieuwe items en collecties op de Studio Jill webshop.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste collecties? Volg @studio_jill op social media.

Winkelwagen
Scroll naar boven

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €5,- KORTING op je eerste bestelling!