Over ons

STUDIO JILL

Al bijna 30 jaar runt Gea van de Pol samen met haar fantastische team zeven Studio Jill winkels. De afgelopen jaren hebben de winkels van Studio Jill een behoorlijke metamorfose ondergaan. Na ruim 22 jaar onder de naam Mac Denim te hebben gewerkt zijn we overgestapt op een geheel nieuw eigentijds concept waarbij dochter Jill als naamgeefster fungeert. Niet alleen de nieuwste modetrends op het gebied van kleding maar ook lifestyle producten voor de modebewuste vrouw. 

We richten ons op een brede leeftijd categorie, het is leuk en bijzonder om te zien wanneer er drie generaties blij de deur uitgaan. Elke dag doen we ons uiterste best om onze klanten alle aandacht te geven die ze verdienen. We adviseren als de klant dit wenst maar daarnaast geven we ook de ruimte om rustig rond te laten kijken in onze winkel, onder het genot van een heerlijk kopje koffie. “In een ongedwongen sfeer kunnen winkelen” is ons motief. 

Studio Jill is een heerlijke fashion snoepwinkel voor de modische vrouw, de collectie is vernieuwend, twee keer per week nieuwe mode items, verfrissend, stylisch en betaalbaar! Wij beloven dat je stralend en blij naar huis gaat. Onze winkels zijn gevestigd in Soest-Zuid, Soestdijk, Leusden, Amersfoort-Emiclaer, Amersfoort-Vathorst, Nijkerk en in Laren.  

Om up -to-date te blijven van onze nieuwste collecties kan je tegenwoordig ook online shoppen bij Studio Jill. 24/7 shoppen in je favoriete winkel. Een bezoek aan Studio Jill is meer dan alleen shoppen, het is een beleving.

Winkelwagen
Scroll naar boven

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang direct 10% korting op je eerste bestelling!