Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Kantooradres:
Koningsweg 2-44
3762 EC Soest

Telefoonnummer: 035 5827743
Bereikbaarheid: dinsdag, woensdag donderdag & vrijdag van 8:30 uur tot 16:30 uur
E-mailadres: webshop@studiojill.nl

Jeanscase B.V.
KvK-nummer: 32110464
Btw-identificatienummer: NL15182454B01

1. Begrippen en toepasselijkheid – Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten gesloten met gebruikmaking van de website www.studiojill.nl zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. – Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat je de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt.

2. Aanbiedingen en overeenkomsten – Alle aanbiedingen van Studio Jill zijn vrijblijvend en Studio Jill behoudt zich uitdrukkelijk het recht om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is. – Een overeenkomst komt tot slechts stand na acceptatie van de bestelling van een klant door Studio Jill. Studio Jill is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, wordt dit onder vermelding van de reden aan de klant medegedeeld.

3. Prijzen en betalingen – De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro’s inclusief BTW. – Studio Jill kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer, zet- of drukfouten. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. – Verzendkosten zijn gratis. Voor zendingen naar andere landen dan Nederland is de bijdrage van de verzendkosten afhankelijk van het desbetreffende land, deze verzendkosten zijn niet gratis. Zodra we je pakketje hebben verzonden, ontvang je een e-mail met een track & trace code. Daarmee kan je zien wanneer het pakketje wordt geleverd. – Na een bestelling ontvang je direct een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten, vermeld. Betaling kan geschieden door middel van iDeal, MasterCard, Maestro, Visa en AfterPay. Voor deze online betalingen worden géén extra kosten berekend.

4. Artikelen – De artikelen op Studio Jill zijn nieuw. – De gebruikte afbeeldingen zijn ter illustratie. De kleur van de geleverde artikelen zou wat kunnen afwijken. – We doen ons best om de website zo up to date mogelijk te houden, echter kan het voorkomen dat er onverhoopt een product niet meer leverbaar is. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op en ontvang je het geld retour op je rekening.

5. Levering – Voor 13:00 uur besteld is vandaag nog verzonden. Echter hier is Studio Jill niet tot verplicht. – De uiterste verzendtermijn is 7 dagen na ontvangst van de betaling, behalve voor zover vertraging niet aan Studio Jill kan worden toegerekend. – Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant hiervan uiterlijk 7 dagen nadat de bestelling is geplaatst, bericht. – Adressering gaat op basis van de door de klant ingevoerde gegevens. Controleer dus goed de ingevoerde gegevens. Indien de door jou ingevoerde gegevens niet juist zijn is Studio Jill niet aansprakelijk voor verkeerd bezorgde bestellingen. – Studio Jill is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte brievenbuspost. – Levering in gedeelten is toegestaan.

6. Retourzendingen – Mocht het bestelde artikel niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling je bestelling ruilen of retourneren. Na ontvangst heb je 14 dagen de tijd om je retour aan te melden. Het reeds betaalde bedrag zal binnen 14 dagen nadat de bestelling retour ontvangen is aan je worden teruggestort.
Deze garantie vervalt wanneer:
– Het product gebruikssporen bevat
– Je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen
– Indien je een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heb je het recht het product te retourneren.
Wij dienen binnen 14 dagen na ontvangst een bericht hierover te ontvangen en het product retour te ontvangen. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is en het product niet gedragen en/of gewassen is. De kosten van retour zenden zijn voor je eigen rekening. – Indien je onverhoopt een verkeerd product ontvangen hebt, dien je vooraf contact met ons op te nemen alvorens het retour te zenden. De kosten van het retour zenden kunnen wij achteraf niet meer verrekenen.

7. Klachten – Studio Jill doet er alles aan om het bestelde product in perfecte staat te leveren. Na ontvangst van uw bestelling dient u de geleverde producten gelijk goed te inspecteren en eventuele gebreken aan een product aan ons onmiddelijk schriftelijk te melden. U kunt dit doen door een email te sturen naar webshop@studiojill.nl.

Heeft u een dergelijke klacht over een artikel wat u bij ons in de winkel of online heeft gekocht, zouden wij dit graag van u schriftelijk willen ontvangen. Dit kunt u doen door een email te sturen naar webshop@studiojill.nl

Wij proberen elke klacht binnen 7 dagen te behandelen. Wij zullen elk probleem zo goed en snel mogelijk in overleg met u oplossen.

Klachten langer dan 3 maanden na aankoop kunnen wij helaas niet meer in behandeling nemen.

https://ec.europa.eu/odr

8. Aansprakelijkheid – Studio Jill is niet aansprakelijk, indien een gebrek of schade aan de bestelling ontstaat, als gevolg van oneigenlijk gebruik. – Studio Jill is niet aansprakelijk, indien het aangegeven wasvoorschrift niet wordt nageleefd. – Sieraden zijn niet geschikt voor kinderen onder 6 jaar, gebruik geheel op eigen risico. – Studio Jill is nimmer verplicht tot betaling van enigerlei schadevergoeding aan de klant of andere, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld aan de kant van Studio Jill. Indien Studio Jill om welke reden dan ook, verplicht is enige schade te vergoeden dan zal de schadevergoeding nooit hoger zijn dan een bedrag gelijk aan de factuurwaarde met betrekking tot het product of de dienst waardoor de schade is veroorzaakt.

9. Privacy – Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor afhandeling van de bestelling en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.

10. Algemeen – Alle goederen blijven eigendom van Studio Jill tot volledige betaling heeft plaatsgevonden.

Algemene Voorwaarden Studio Jill 2019-2020

Winkelwagen
Scroll naar boven

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang direct 10% korting op je eerste bestelling!