Levering binnen 1-3 werkdagen   Bestellingen boven de €80,- gratis verzonden   Retourneren binnen 14 dagen

Ruilen & Retourneren

Retourzendingen

Mocht het bestelde artikel niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling je bestelling ruilen of retourneren. Het reeds betaalde bedrag zal binnen 14 dagen nadat de bestelling retour ontvangen is aan je worden teruggestort. Deze garantie vervalt wanneer:

  • Het product gebruikssporen bevat
  • Je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen

Let op: Sale mag niet worden geretourneerd!

Indien je een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heb je het recht het product te retourneren. Wij dienen binnen 14 dagen na ontvangst een bericht hierover te ontvangen en het product retour te ontvangen. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is en het product niet gedragen en/of gewassen is. De kosten van retour zenden zijn voor je eigen rekening.

Retourneren in de winkel? Dat is mogelijk, mits alvorens te hebben aangemeld bij webshop@studiojill.nl. Het pakket kan worden afgeleverd in één van onze winkels. Het bedrag zal worden overgemaakt op het rekeningnummer wat bij ons bekend is. 

Indien je onverhoopt een verkeerd product ontvangen hebt, dien je vooraf contact met ons op te nemen alvorens het retour te zenden. De kosten van het retour zenden kunnen wij achteraf niet meer verrekenen.

Aansprakelijkheid

  • Studio Jill is niet aansprakelijk, indien een gebrek of schade aan de bestelling ontstaat, als gevolg van oneigenlijk gebruik.
  • Studio Jill is niet aansprakelijk, indien het aangegeven wasvoorschrift niet wordt nageleefd.
  • Sieraden zijn niet geschikt voor kinderen onder 6 jaar, gebruik geheel op eigen risico.
  • Studio Jill is nimmer verplicht tot betaling van enigerlei schadevergoeding aan de klant of andere, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld aan de kant van Studio Jill. 
  • Indien Studio Jill om welke reden dan ook, verplicht is enige schade te vergoeden dan zal de schadevergoeding nooit hoger zijn dan een bedrag gelijk aan de factuurwaarde met betrekking tot het product of de dienst waardoor de schade is veroorzaakt.
~~Schrijf je in
voor onze nieuwsbrief~~