Levering binnen 1-3 werkdagen   Bestellingen boven de €80,- gratis verzonden   Retourneren binnen 14 dagen

Betaling

Prijzen en betalingen

De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro’s inclusief BTW. – Studio Jill kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer, zet- of drukfouten.  Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Verzendkosten bij orders boven € 80,- zijn gratis. Voor orders onder € 80,- wordt voor verzending binnen Nederland € 6,95 in rekening gebracht. Voor zendingen naar andere landen dan Nederland is de bijdrage van de verzendkosten afhankelijk van het desbetreffende land, deze verzendkosten zijn niet gratis. 

Zodra we je pakketje hebben verzonden, ontvang je een e-mail met een track & trace code. Daarmee kan je zien wanneer het pakketje wordt geleverd.

Na een bestelling ontvang je direct een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten, vermeld. Betaling kan geschieden door middel van iDeal. Voor deze online betalingen worden géén extra kosten berekend.

~~Schrijf je in
voor onze nieuwsbrief~~